A A A K K K
для людей із порушенням зору
Грунська об’єднана територіальна громада
Сумська область, Охтирський район

2 сесія 04.01.2021 року

Дата: 16.01.2021 09:42
Кількість переглядів: 497

1.Про Регламент роботи Грунської сільської ради восьмого скликання.

2. Про затвердження старости Гнилицького старостату  Грунської сільської ради.

3. Про затвердження звіту  про виконання  сільського бюджету за 9 місяців 2020 року.

4.Про внесення змін до рішення Грунської сільської ради  сьомого скликання від 24.12.2019 року «Про сільський бюджет на 2020 рік».

5.Про затвердження рішення виконкому «Про внесення змін до рішення сесії Грунської сільської ради від 24.12.2019 «Про бюджет Грунської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

6.Про внесення змін до програми фінансової підтримки та розвитку КНП Грунської сільської ради «Грунський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2020 рік.

7.Про затвердження плану діяльності з підготовки регуляторних актів на 2021 рік.

8.Про затвердження  звіт про діяльність  Інклюзивно-ресурсного центру Грунської сільської ради .

9.Про затвердження нової редакції Статуту ДНЗ «ясла-садок Барвінок» с. Грунь.

10.Про передачу майна Грунської сільської ради (електроплити)  в користування Куземинській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

11.Про надання матеріальної допомоги Лещенку Анатолію Івановичу.

12.Про затвердження проекту землеустрою з подальшим продажем права оренди на земельних торгах (аукціоні) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

13.Про затвердження проектів землеустрою та передачу громадянам у власність земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства (01.03) в с.Грунь на території Грунської сільської ради Охтирського району.

14.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості).

15.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Нікончук Михайлу Васильовичу у власність для ведення індивідуального садівництва (01.05) за рахунок земель запасу в с. Куземин Охтирського району Сумської області.

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її  у власність гр. Берюк Олексію Вікторовичу.

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її  у власність гр. Кучер Ользі Анатоліївні.

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її  у власність гр. Гончаренку Віктору Вікторовичу.

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її  у власність гр.Селецькій Світлані Олександрівні.

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її  у власність гр. Гаврилюк Ніні Вікторівні.

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Полтавець  Наталії  Олександрівні у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ - 01.03) із  земель запасу комунальної власності розташованої за межами населених пунктів на території Грунської сільської ради  Охтирського району  Сумської області.

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Барановській Лідії Іванівні у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ - 01.03) із  земель запасу комунальної власності розташованої за межами населених пунктів на території Грунської сільської ради  Охтирського району  Сумської області.

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кулик Надії Григорівні у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ - 01.03) із  земель запасу комунальної власності розташованої за межами населених пунктів на території Грунської сільської ради  Охтирського району  Сумської області.

24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бородавці Володимиру Павловичу у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ - 01.03) із  земель запасу комунальної власності розташованої за межами населених пунктів на території Грунської сільської ради  Охтирського району  Сумської області.

25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Михайличенко Тетяні Олександрівні у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ - 01.03) із  земель запасу комунальної власності розташованої за межами населених пунктів на території Грунської сільської ради  Охтирського району  Сумської області.

26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Клименку Віталію Олександровичу у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ - 01.03) із  земель запасу комунальної власності розташованої за межами населених пунктів натериторії Грунської сільської ради  Охтирського району  Сумської області.

27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Кудлай Надії Миколаївні у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ - 01.03) із  земель запасу комунальної власності розташованої за межами населених пунктів натериторії Грунської сільської ради  Охтирського району  Сумської області.

28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Кудлаю Олександру Григоровичу у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ - 01.03) із  земель запасу комунальної власності розташованої за межами населених пунктів натериторії Грунської сільської ради  Охтирського району  Сумської області.

29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Пірятинець Віктору Миколайовичу у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ - 01.03) із  земель запасу комунальної власності розташованої за межами населених пунктів натериторії Грунської сільської ради  Охтирського району  Сумської області.

30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Кісіленку Станіславу Олександровичу у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ - 01.03) із  земель запасу комунальної власності розташованої за межами населених пунктів натериторії Грунської сільської ради  Охтирського району  Сумської області.

31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Кулик Тетяні Володимирівні у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ - 01.03) із  земель запасу комунальної власності розташованої за межами населених пунктів натериторії Грунської сільської ради  Охтирського району  Сумської області.

32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Горбань Миколі Миколайовичу у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ - 01.03) із  земель запасу комунальної власності розташованої за межами населених пунктів натериторії Грунської сільської ради  Охтирського району  Сумської облаcстію

33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Богданець Ганні Михайлівні у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ - 01.03) із  земель запасу комунальної власності розташованої за межами населених пунктів натериторії Грунської сільської ради  Охтирського району  Сумської області.

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Гончаренко Ірині Іванівні у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ - 01.03) із  земель запасу комунальної власності розташованої за межами населених пунктів натериторії Грунської сільської ради  Охтирського району  Сумської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь