A A A K K K
для людей із порушенням зору
Грунська об’єднана територіальна громада
Сумська область, Охтирський район

Грунська сільська рада ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

Дата: 26.01.2021 08:36
Кількість переглядів: 533

Розпорядження про оголошення конкурсу

Відповідно до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови КМУ від 15.02.2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», виконавчий комітет  Грунської сільської ради ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної посади:

Головного спеціаліста  відділу соціального захисту населення  виконавчого комітету Грунської сільської ради - 1 (одна) штатна одиниця:

Загальні вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, бакалавра; знання, основ діловодства, вільне володіння  державною мовою; впевнений користувач ПК; загальний стаж роботи на державній службі чи в органах місцевого самоврядування не менше трьох років.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії особисто або надсилають поштою такі документи:  

 1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до Постанови;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію (у випадках, визначених законодавством);

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію,  а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2 до Постанови;

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.        

За рішенням конкурсної комісії претендент не допускається до участі в конкурсі у разі: неподання ним необхідних документів; його невідповідності встановленим комісією вимогам до претендентів та конкурсних пропозицій; наявності у претендента незнятої або непогашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або провадити певні види діяльності; наявності судового рішення, яке набрало законної сили, за яким претендент визнаний винним у вчиненні корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією.        

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.           Інформація щодо конкретних умов оплати праці надається к додатково.

Заяви про участь у конкурсі приймаються з 01 лютого  по 25 лютого 2021 року за адресою:  42733 с. Грунь площа ім.. Остапа Вишні, буд.3 Грунська сільська рада   .   На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду головного спеціаліста  відділу соціального захисту населення, на відповідність кваліфікаційним вимогам та встановленого Постановою переліку.

Результати розгляду невідкладно повідомляються кандидатам електронною поштою чи іншим засобом зв’язку, зазначеним в заяві. Особа, за рішенням конкурсної комісії, не допускається до участі в доборі кандидатів на посаду головного спеціаліста у разі невідповідності кваліфікаційним вимогам . На наступних засіданнях конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами та складання іспитів.          

Перше засідання конкурсної комісії з розгляду документів, поданих кандидатами на посаду головного спеціаліста  відділу соціального захисту населення  відбудеться 26 лютого 2021р.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь